Személyre szabva

Szemüveg a kapcsolódáshoz

Önmagunkon keresztül látjuk a világot. Ami nem mi vagyunk, az olykor furcsa, idegen.

A többi ember más, mint mi, és még a szűk családban is rácsodálkozhatunk ezekre a különbségekre. Vannak akik jobban hasonlítanak ránk, vannak, akik kevésbé. Az egyiket könnyebben megértjük, a másikat olykor érdeklődve máskor ingerülten figyeljük. Minél nagyobb a különbség kettőnk személyisége között, annál nehezebb megértenünk a másik embert. Ez okozhat bosszankodást, konfliktust, aggodalmat, pedig csupán arról van szó, hogy különbözően működünk.

Miközben szeretni próbálunk, tulajdonképpen ezeket a távolságokat igyekszünk leküzdeni. Ennek módjára sokszor ösztönösen is ráérezünk, máskor minden igyekezetünk ellenére értetlenül állunk egy-egy helyzet előtt. Ilyenkor egy új szemüveg sokat segíthet, mely kiélesíti személyiségvonásaink alig alig tudatosuló aspektusait. Egy szemüveg a kapcsolódáshoz.

Ezen az egyalkalmas workshopunkon arra törekszünk, hogy a Myers-Briggs személyiségtipológián keresztül jobban rálássunk saját és családtagjaink működésére.


Gyertek, legyünk együtt, próbáljunk meg egy olyan szemüvegbe belenézni, amin keresztül egy kicsit még jobban értjük majd azokat, akiket a legjobban szeretünk.

Az egyalkalmas képzés helyszíne és időpontja:

Solymár: 2022. szeptember 14. 9.00- 12.30 JELENTKEZZ MOST!

Biatorbágy: 2022. szeptember 21. 17.30- 21.00 JELENTKEZZ MOST!


Ára: 7000 Ft/fő

    Jelentkezési lap