Edzések

Csoportos edzéseink

A csoportfoglalkozások tréning elemekkel bővített csoport coaching alkalmak, melyeken egyéni munka, kis- és nagycsoportos beszélgetések, játékok, dramatikus feladatok és elméleti ismeretek váltják egymást. A foglalkozások során a csoporttagok aktív, nyitott, elfogadó, egymásra figyelő és fejlődésre vágyó jelenlétére számítunk.

Élet a harcmezőn: konfliktuskezelés-asszertivitás tréning

ÚJ! - FeSzülőkből rugAnyók avagy új utakon a kiegyensúlyozottság felé

Online edzéseink - AnyaZoomba

Hisszük, hogy nem mindegy, hogy egy édesanya hogyan van a családban, hogyan van magával. Hisszük, hogy a világ egy kicsit jobb hely lesz, ha minél többen próbáljuk érzelmi intelligenciánkat, konfliktuskezelési módszereinket tudatosan használni, gyerekeinknek átadni.

Hisszük, hogy erőforrást jelentünk egymás számára, támaszt, támogatást nyerünk a másiktól, ha meghallgatunk egymástól ötleteket, kipróbált megoldásokat. Érdemes lelkünket is edzésben tartani, “lelki állóképességünkön” kicsit javítani. Vannak olyan helyztek, amikor nem alkalmas a személyes találkozó, nincs rá lehetőség vagy idő. Ezekre a helyzetekre dolgoztuk ki az AnyaZoombát: 1-1,5 óra hosszú, két tréner által vezetett online csoportmunkát a Zoomon keresztül. Olyan édesanyák jelentkezését várjuk, akik szeretnék saját otthoni vagy munkahelyi működésük egy-egy aspektusát egy lépéssel jobbá, könnyebbé, vagy épp csak egyszerűbbé tenni.

Mindig belegabalyodsz valamilyen veszekedésbe?
Érzed, hogy tudnád jobban kezelni a családi helyzeteket, csak nem találod a kulcsot?
Elakadtál, mert már azt sem tudod, a sok feladat között te hol veszítetted el magad?
Gyere, használjuk a csoport erejét arra, hogy egymást emeljük. Zoomba lesz a javából: találkozzunk, eddzünk, és utána - remélhetőleg - feltöltődve hagyjuk el az edzőtermet.

Úgy készülj a csoportra, hogy gondold végig egy megoldatlan kérdésedet, dilemmádat, helyzetedet.
Készülj arra, hogy külön helyiségből és fülhallgatóval, a videódat bekapcsolva tudj részt venni a vezetett csoportmunkában.

Időpontok: minden hónap második szerda 20 óra (július 8., augusztus 12., szeptember 9., október 14., november 11., december 9.)

Ide kattintva tudsz jelentkezni:
https://forms.gle/xu9qe9VzMJWwdhA36

Jelentkezési határidő az alkalmat megelőző hétfő este. Egy AnyaZoomba díja 2000 Ft, melynek átutalása után megkapod az alkalom Zoom linkjét, ahol kapcsolódni tudsz majd a csoporthoz.

Kedvcsináló:
YouTube

Szeretettel várunk!

Andi, Kriszta, Detti és Kinga

Edzések nálatok

Szervezz csoportot!

Szeretnéd, hogy a Te településeden vagy közösségedben is legyen ilyen tréning? Gyűjts össze legalább 10, legfeljebb 12 embert, és írj egy e-mailt a info@ncshm.hu címre a létszámról, helyszínről, javasolt időpontokról, és mi megküldjük nektek speciális ajánlatunkat!

  Személyi edzés

  Egyéni kísérés - mentálhigiénés segítő beszélgetés

  Amennyiben életvezetési, élethelyzeti nehézséggel, érzelmi elakadással küzdesz, lehetőséged van egyéni kísérésre is. Mentálhigiénés szakemberként személyes és online (Skype, Zoom, Messenger) formában is segítségedre tudunk lenni. Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, és edzőnk felveszi Veled a kapcsolatot!

   Kivel szeretnél beszélgetni?*
   Forián-Szabó KingaGonczlik AndreaJoó BernadettP. Arnóczi Krisztina