FeSzülőkből rugAnyók

avagy új utakon a kiegyensúlyozottság felé - tréning a stressz, a kiégés megelőzésére, a reziliencia megerősítésére


A stressz mindennapi életünk része, mely mozgásra, cselekvésre, alkotásra sarkall. Segít, hogy lelkesek, kreatívak, hatékonyak legyünk, felülmúljuk önmagunkat, miközben mindent elborító, kontrollálhatatlan formája felmorzsolja energiáinkat, tönkreteszi kapcsolatainkat, aláássa önbizalmunkat, végül - de nem utolsó sorban - súlyosan rombolhatja egészségünket.

A 21. századi ember életének szerves része a folyamatos változás, a rengeteg (sokszor kéretlen) információ és az időkényszer. Ezek napról napra próbára teszik stressztűrő képességünket, ezért nem mindegy, miként tudunk a meglepetésekkel, változásokkal és váratlan akadályokkal megbirkózni, azaz mennyire vagyunk reziliensek. A nehézségekről való rugalmas visszapattanás, valamint az akadályokból és feszült helyzetekből való tanulás képessége lehetővé teszi a nemkívánatos és túlzott stressz megelőzését. Olyan képesség ez, aminek különbözőképpen, de mindannyian birtokában vagyunk. Mindenki javíthat a sajátján, de ez elhatározást, tudatosítást és erőfeszítést igényel.

Az élet állandó változásában nagy szükségünk van mind a stresszhelyzetekkel való megküzdésre, mind pedig a rezilienciára. A FeSzülőkből RugAnyók tréningsorozat ebben szeretne az édesanyáknak segítségére lenni. Számba vesszük stresszforrásainkat, megküzdési technikáinkat, ránézünk energiagazdálkodásunkra, a stresszről alkotott hiedelmeinkre, valamint időgazdálkodásunkra, vezetői szerepünkre és jövőképünkre. Feltárjuk, mely reziliencia faktorokat és hogyan érdemes fejlesztenünk magunkban ahhoz, hogy mindennapjaink során a nemkívánatos stresszel szemben ellenállóbbak legyünk, és így kiegyensúlyozottabban, boldogabban és egészségesebben éljünk.

Következő kurzus helyszíne és időpontja

2022 őszén 5 alkalmas kiscsoportos tréningsorozat indul édesanyák számára Solymáron és Biatorbágyon. Az alkalmak 9.00-13.00 között tartanak.


Solymár: 2022. szeptember 28., október 19., november 16., december 7., 2023. január 4. JELENTKEZZ MOST!

Biatorbágy: 2022. október 5., október 26., november 30., december 21., 2023. január 11. JELENTKEZZ MOST!

A 20 órás tanfolyam ára: 45 000 Ft. Az első alkalom után a csoport zárt csoportként működik tovább, az elköteleződőkkel felnőttképzési szerződést kötünk.

    Jelentkezési lap