Élet a harcmezőn

Konfliktuskezelés-asszertivitás tréning

A konfliktus mindannyiunk számára ismerős, ugyanakkor megterhelő, feszültséggel teli helyzet, amikor látszólag kibékíthetetlen ellentétbe kerülünk valakivel vagy akár önmagunkkal. Konfliktusaink folyamatosan vannak, és mindig lesznek, ezért nem mindegy, hogyan tekintünk rájuk: szükséges rosszként vagy esetleg valami újnak a kezdeteként, lehetőségként.

Célunk, hogy felismerjük saját elakadásainkat, és tudjunk azokon dolgozni. Így nemcsak a saját életünket tesszük könnyebbé, hanem gyerekeinknek is példát mutatunk abban, hogy érdemes tanulni, érdemes fejlődni az önismeretben. Ezáltal pedig a világunknak azt a kis részét, amiben élünk, jobbá tehetjük.

Vajon milyen stratégiáid vannak a konfliktusaid kezelésére? Mikor melyiket használod? Mi a személyes fejlődési irányod, és hogyan indulhatsz el ezen az úton? Milyen konkrét lépéseket érdemes végigjárni egy nehéz, de fontos konfliktusban? Hogyan adjunk és fogadjunk visszajelzést/kritikát? Hogyan húzhatjuk meg a határainkat? Mit jelent nemet mondani, és hogyan érdemes csinálni? Mit tehetsz, ha “elborul” az agyad?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ ebben az öt alkalmas tréningsorozatban.

A tréning során az elméleti alapok után saját eseteinkre nézünk rá, azért hogy tanuljunk belőlük: mit és hogyan lehetne másként, kicsit jobban csinálni a gyermekünkkel, a párunkkal, a szüleinkkel vagy épp az anyósunkkal, vagy a munkatársunkkal kapcsolatban.

Szeretettel várunk a csoportunkba, ha nyitott vagy önmagadra és a csoporttagokra, szeretnél fejlődni és hozzájárulni a többiek fejlődéséhez! Az alkalmakat 9 és 15 óra között tartjuk. Ár: 12.000 Ft/alkalom. Nem árulunk zsákbamacsát: gyere, próbáld ki, és dönts csak az első alkalom után, hogy szeretnéd-e végigcsinálni a teljes 30 órás képzést!Következő kurzus helyszíne és időpontja

Solymár: 2023. január
Biatorbágy: 2023. január
 

    Jelentkezési lap